Allt om våra tävlingar

Klubben anordnar flertalet tävlingar om året, allt från små klubbtävlingar till större nationella arrangemang. Läs vidare för mer information om aktuella eller kommande tävlingar.

Är du ny eller blivande medlem och är en tävlingsmänniska?

Kom igång med träning och lär dig grunderna eller öva på att tävla i våra tisdagstävlingar (mer om detta längre ner).

Aktuellt just nu

Just nu är det inga aktuella officiella tävlingar, men vi kommer att lista så snart något blir aktuellt och berätta hur du går tillväga för att delta.

Viktig information

  • Här listar vi viktig information som är bra att veta inför de kommande aktuella tävlingarna som t.ex. Sundspilen och Sundsträffen.

Våra tävlingar

Under varje säsong har vi en rad tävlingar som vi antingen arrangerar eller deltar i. Vissa kräver licens medan andra inte gör det, vilket innebär att det finns något för alla – oavsett nivå – så var inte rädd att prova på!

Notera att vi listar information om tävlingarna först när de blir aktuella, och gör detta ovan under rubriken ”Aktuellt just nu”.

Alltid aktuellt: Våra tisdagstävlingar!

En mycket populär återkommande tävling är våra interna tisdagstävlingar, där man får chansen att öva på att både tävla och umgås med andra medlemmar. Välkommen på tisdagar 18:00-19:30 (se vår kalender).

Se referensmaterial från den senaste säsongens tisdagstävlingar.

Årets tävlingar

Lilla Sundsträffen:
En gratistävling som inte är en nationell tävling och därför inte registreras i Resultatdatabasen, men kräver ej licens. Se förra årets inbjudan för referensmaterial.

Sundspilen och Sundsträffen:
Två gånger om året anordnar BK Gripen tävlingarna Sundspilen (inomhus) och Sundsträffen (utomhus).

Klubbmästerskap:
Vi annordnar regelbundna klubbmäskerskap och kommer här att lista allt du behöver veta och hur du deltar när det börjar bli dags. Höll ögonen öppna!

Distriktsmästerskap (DM):
Precis som för våra klubbmästerskap kommer du att hitta allt du behöver veta, samt resultaten, under ”Aktuellt just nu” längre upp när det blir dags för DM.

Den här sidan använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vårt användande av kakor.