Arbetsdag 30/4

Hej alla medlemmar!

Nu när vårsolen kikar fram så har det blivit dags att förbereda vår bana för utesäsongen. 

Vi har därför planerat in en arbetsdag den 30 april där vi träffas och hjälps åt med det som behöver fixas på banan samt i och kring våra lokaler. Det har varit svårt att hitta ett datum som inte krockar med andra aktiviteter på skjutbanan så därför landade vi i detta datum, men vi tänker att vi sätter igång kl. 10 så att alla hinner hem till Valborgsfirandet : )

Det är därför strålande om alla medlemmar som kan har möjlighet att komma och hjälpa till. Ju fler vi är desto fortare går det och det blir ju samtidigt ett trevligt tillfälle att träffa och umgås med andra medlemmar. Man behöver absolut inte vara händig eller ha erfarenhet från tidigare arbetsdagar utan det kommer att finnas både smått och stort att fixa och alla hjälps åt. 

Stort tack till alla för att ni ställer upp och hjälper till att ta hand om vår fina skjutbana!

Den här sidan använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vårt användande av kakor.