Äntligen kan ni testa bågskytte igen!

Vi har nu delat upp verksamheten i två delar:

Prova på – hålls sporadiskt och riktar sig till dig som inte tidigare testat bågskytte och vill se om det är något för dig.Första tillfället hålls 1 november, se info om bokning mm under ”Testa bågskytte”.

Nybörjarkurs – riktar sig till dig som har inga eller låga förkunskaper inom bågskytte och gärna vill lära dig mer med slutmål att bli medlem i klubben. Kursen är främst praktisk och utgår från kursdeltagarnas individuella utveckling. Första kursen startar 8 november och sträcker sig över 6 veckor (med uppehåll över jul och nyår).

Har ni frågor går det bra att maila till provapa@bkgripen.org

Varmt välkomna!

Den här sidan använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vårt användande av kakor.